Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Πυρά» από το Ν. Νυφούδη κατά της Κατερίνας Μάρκου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Η Κ. Μάρκου δεν θα λείψει σε κανέναν ψηφοφόρο του Ποταμιού», τονίζει

«Πυρά» κατά της Κατερίνας Μάρκου, η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε, αποχωρώντας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, εξαπέλυσε ο Νίκος Νυφούδης, πρώτος επιλαχών με το ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Β' Θεσσαλονίκης, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Σε δήλωσή του σημειώνει πως «η απόφαση της Κατερίνας Μάρκου δεν ξένισε κανέναν στην εκλογική περιφέρεια της Β' Θεσσαλονίκης και δεν θα λείψει σε κανέναν ψηφοφόρο του Ποταμιού». «Άλλωστε, σχεδόν ποτέ δεν εξέφραζε την πολιτική του Ποταμιού, σχεδόν ποτέ δεν "θυσίασε" τον εαυτό της για χάρη του κοινού συμφέροντος. Γι' αυτό και θα αποτελούσε έκπληξη να πράξει το αυτονόητο και να παραδώσει την έδρα» συνεχίζει ο κ. Νυφούδης και προσθέτει: «Ένα είναι το σίγουρο.

Το Ποτάμι έχει ανθρώπους στη Β΄ Θεσσαλονίκης. Που παλεύουν ουσιαστικά για τα ζητήματα της περιφέρειας. Που αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τα προϊόντα του τόπου μας απ' άκρη σ' άκρη στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το Ποτάμι, η φωνή της λογικής στο κοινοβούλιο, θα δικαιωθεί. Οι φυγόμαχοι απλώς θα κερδίσουν κάποιους βουλευτικούς μισθούς παραπάνω».

«ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ταΐζουν τον κομματικό τους στρατό»

Εξάλλου, αιχμηρή δήλωση έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή: «Δύο μόνο νούμερα αρκούν για να φανεί η αλήθεια: To δημόσιο ξόδεψε το 2016, 1.7 δις παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά. Και για να καλύψουν τις σπατάλες τους, βάζουν για το 2017, 2.5 δις παραπάνω φόρους. Ταυτόχρονα ένας στους δύο Έλληνες χρωστάει στην εφορία, στα ταμεία και στις Τράπεζες. Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας εγκαινιάζει νέο γραφείο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, αυξάνει τα υπουργεία και ο στρατός των μετακλητών μεγαλώνει. Γιατί αυτό που ενδιαφέρει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι να ταΐζουν τον δικό τους κομματικό στρατό. Λεφτά μόνο για αυτούς υπάρχουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί