Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΚΚΕ: Ο λαός να μην αποδεχτεί τους μόνιμους «κόφτες»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές

«Ο λαός δεν πρέπει να αποδεχτεί τους μόνιμους κόφτες στη ζωή και τα δικαιώματά του για χάρη της καπιταλιστικής ανάκαμψης και κερδοφορίας», αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Μεταξύ άλλων τονίζει ότι η κυβέρνηση «αν και δηλώνει ότι δεν θα νομοθετήσει νέα μέτρα για μετά το 2018, ήδη παζαρεύει με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ το αφορολόγητο, τις συντάξεις, τις νέες συμφωνίες και δεσμεύσεις, μετά τη λήξη του τρέχοντος μνημονίου, χώρια όλα τα αντεργατικά που ετοιμάζει στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης».

Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, ο λαός «χρειάζεται να αντιπαλέψει την πολιτική της κυβέρνησης που είναι επί της ουσίας πολιτική και της ΝΔ, αλλά και των άλλων κομμάτων-συνεταίρων του μνημονίου, που σήμερα μεταμφιέζονται για να τον ξεγελάσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ