Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε Αγία Ελένη, Οινούσσες και Παναγιά ο Αρχηγός του ΓΕΣ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το ηχηρό μήνυμα που έστειλε από την ακριτική Ελλάδα

Το άριστο επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, αλλά και το εξαιρετικό ηθικό του προσωπικού του ΓΕΣ διαπίστωσε ο Αρχηγός. Το ηχηρό μήνυμα που έστειλε από την ακριτική Ελλάδα.

«Ο Ελληνικός Στρατός Είναι ισχυρός! Και αυτό διότι στηρίζεται στο εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό του το οποίο κάνει τη διάφορά! Δεν είναι σε κρίση, διότι το προσωπικό μας είναι εξαιρετικό. Κάθε μέρα υπερβάλλει εαυτόν από τη μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη, κάθε μέρα υπερασπίζει Θερμοπύλες. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι, εμείς ξέρουμε τι κάνουμε και κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά αν χρειαστεί, είμαστε εδώ για δείξουμε ποιοι είμαστε», αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Στεφανής από την ακριτική Ελλάδα, όπου βρέθηκε χθες.

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της 96 ΑΔΤΕ (Ανώτατη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) και συγκεκριμένα το Στρατηγείο του Σχηματισμού, καθώς και τα Φυλάκια Αγίας Ελένης, Οινουσσών και Παναγιάς, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017,

Ο Αρχηγός διαπίστωσε το άριστο επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, το εξαιρετικό ηθικό, την αισιοδοξία και τη λεβεντιά, που διακατέχει το σύνολο του προσωπικού και κατέστησε σαφές ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του.

Ο Αρχηγός του ΓΕΣ παρέστη επίσης και το μνημόσυνο για τα θύματα του βομβαρδισμού του πλοίου του Σουηδικού Ερυθρού Σταυρού Wiril, στις 7 Φεβρουαρίου 1944.

Ο Μητροπολίτης Χίου του απένειμε το Χρυσό Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου και τον προσκάλεσε στη νήσο Παναγιά στις 31 Μαρτίου για την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 25χρονο που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της οικογένειας Νέστορα
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του 19χρονου, περιέγραψε τη δύσκολη στιγμή που η οικογένεια βρέθηκε ξανά στη Ρόδο
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Αντετοκούνμπο: Είμαι ένας μαύρος Έλληνας - Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια
«Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια στον κόσμο», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Αντετοκούνμπο: Είμαι ένας μαύρος Έλληνας - Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια