Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Β. Σόιμπλε: «Δεν αντιπαθώ τους Έλληνες αλλά δεν είμαι η Μητέρα Τερέζα»

Β. Σόιμπλε: «Δεν αντιπαθώ τους Έλληνες αλλά δεν είμαι η Μητέρα Τερέζα»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους δεν είναι απαραίτητη

Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους δεν είναι απαραίτητη. Την ανάγκη να εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις τόνισε για άλλη μια φορά ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μιλώντας σε εκδήλωση της Deloitte στη Γερμανία τόνισε ότι «δεν είναι ότι δεν συμπαθώ τους Έλληνες, αλλά θα έπρεπε να έχω τον χαρακτήρα της Μητέρας Τερέζας για να μην πιέζω για την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων».

Ο Σόιμπλε επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους δεν είναι απαραίτητη οικονομικά, μια άποψη αντίθετη από εκείνη που ενστερνίζεται το ΔΝΤ.

Όσον αφορά στην πολιτική των διασώσεων που ακολουθείται στην Ευρωζώνη, ο ίδιος τη χαρακτήρισε «οικονομικά πετυχημένη, αλλά πολιτικά προβληματική», ενώ έκρουσε «καμπανάκι» πως ο κόσμος είναι επικίνδυνα κοντά στην επιστροφή των εθνικών συνόρων.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κυρ. Μητσοτάκης: «Δε θα ψηφίσουμε τα νέα μέτρα που φέρνει η ανικανότητα του Τσίπρα»

Θεσσαλονίκη: Κερδίστε αντίτυπα του νέου βιβλίου της Τέσυς Μπάιλα