Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Σε ποια μέτρα θα πει «ναι» το Ποτάμι

Σε ποια μέτρα θα πει «ναι» το Ποτάμι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε την στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι στην ψηφοφορία για τα μέτρα και τα αντίμετρα

Την στάση που θα κρατήσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού ξεκαθάρισε το πρωί ο επικεφαλής του Κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, ενόψει τη ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης στην Βουλή.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «το Ποτάμι δε θα ψηφίσει το νέο Μνημόνιο του κ. Τσίπρα. Δε θα στηρίξουμε τη φαρσοκωμωδία των μέτρων και των αντιμέτρων».

«Όμως η διαχρονική μας πρόταση να μην έχουν φορολογική ασυλία οι βουλευτές έχει γίνει αποδεκτή. Αυτό θα το ψηφίσουμε, όπως θα ψηφίσουμε και την μερική, έστω, μείωση των φορολογικών βαρών των αγροτών μας. Αυτά είναι τα δύο άρθρα που θα ψηφίσει το Ποτάμι» ξεκαθάρισε ο Στ. Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δημ. Κουτσούμπας: «Το 4ο Μνημόνιο είναι μνημόνιο στην Τετάρτη»

Οι Κύπριοι των ΗΠΑ βραβεύουν τον Ν. Κοτζιά για το Κυπριακό