Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Μ. Γλέζος: «Είχα υποχρέωση να αποχαιρετήσω τον Κώστα Μητσοτάκη ιδιωτικά»

Μ. Γλέζος: «Είχα υποχρέωση να αποχαιρετήσω τον Κώστα Μητσοτάκη ιδιωτικά»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Απαντά στα σχόλια που υπήρξαν μετά την επίσκεψή του στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ύστερα από τον θάνατό του

Με ανάρτηση στο blog της Κίνησης Ενεργών Πολιτών, ο Μανώλης Γλέζος απαντά στα σχόλια που υπήρξαν μετά την επίσκεψή του στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ύστερα από τον θάνατό του.

Στην σύντομη ανάρτησή του, από την Καλαμάτα, η οποία τιτλοφορείται «Για να σταματήσει η παραπληροφόρηση» το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς αναφέρει: «Από την “παρέα” που κρατήθηκε στις φυλακές Πικερμίου, τις ημέρες της Χούντας, μετά και τον θάνατο του Λεωνίδα Κύρκου, είχαμε μείνει εμείς οι δυο. Θεώρησα σωστό και πιστεύω ότι είχα υποχρέωση, να αποχαιρετήσω τον Κώστα Μητσοτάκη, ιδιωτικά με την επίσκεψη μου στο σπίτι της οικογένειάς του».

Προσθέτει ακόμη, πως «όσο για την ιστορία και το αν έγινε εμφύλιος στην Κρήτη, στο αποχαιρετιστήριο μου σημείωμα αναφέρομαι καθαρά για την περίοδο της Κατοχής. Αυτό έχει καταγραφεί στην ιστορία του τόπου.

Όσα γράφονται και όσες αναφορές γίνονται, αφορούν την περίοδο του ελληνικού εμφυλίου και έχουν άλλο στόχο και όχι την αποκατάσταση της αλήθειας».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μ. Βορίδης: «Εκτός τόπου και χρόνου ο Αλ. Τσίπρας»

Προβληματισμοί και προσδοκίες στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ