Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ν. Παππάς: «Μακρόν στη Γαλλία όπως Τσίπρας στην Ελλάδα»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

"Καταφύγιο της Δεξιάς η θεωρία των δύο άκρων από τα αδιέξοδα στην οικονομική της πολιτική"

«Αν θέλει η Ν.Δ. να μάθει περισσότερα για τον γκεμπελισμό, πρέπει να απευθυνθεί σε οικείους, να κοιτάξει πολύ κοντά της» δήλωσε ο Νίκος Παππάς, στο Ραδιόφωνο 24/7, απαντώντας στην ανακοίνωση της Ν.Δ. για το πρωτοσέλιδο της «Αυγής», που κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για δεύτερο ξέπλυμα του ναζισμού.

«Η θεωρία των δύο άκρων ήταν καταφύγιο της Δεξιάς, από τα αδιέξοδα στην οικονομική της πολιτική» υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, συνεχίζοντας την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ., με αφορμή το συνέδριο της εσθονικής προεδρίας της Ε.Ε.

«Η έξοδος από το μνημόνιο θα γίνει σταδιακά» διευκρίνισε ο κ. Παππάς, σχολιάζοντας εμμέσως σχετικές φωνές της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «αυτό που έχει σημασία είναι η κάλυψη των αναγκών της χώρας, με ομαλή χρηματοδότηση». Έκανε ωστόσο λόγο για «επιστροφή των πολιτών στις παροχές στον τομέα της υγείας, που –όπως είπε– «κερδήθηκε με δομικές αλλαγές».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επιβεβαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες της κυβέρνησης από την επικείμενη επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, λέγοντας ότι «θα έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα και δυνατό συμβολισμό», αποκάλυψε δε και μία άλλη πτυχή που το Μαξίμου θα επιχειρήσει να αναδείξει, δηλαδή τη σύνδεση του Γάλλου Προέδρου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι «ο Μακρόν ήρθε στην εξουσία μετά την κατάρρευση των υπαρχόντων κομματικών σχηματισμών στη Γαλλία, όπως έγινε και με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα».

Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, είπε ότι «δεν κατέρρευσε ο νόμος Παππά. Με νομοτεχνικές βελτιώσεις, τον έχουν ψηφίσει και ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ» και δεσμεύτηκε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017.

Τέλος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, έκανε λόγο για σχέδιο τοποθέτησης barcode στις εφημερίδες προκειμένου να υπάρχει η σωστή εικόνα για την κυκλοφορία των εφημερίδων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο βασιλιάς της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ (VIDEO)
Η παρουσία τους κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των Ηνωμένων Πολιτειών τράβηξε τα βλέμματα των φιλάθλων, σε ένα κατάμεστο στάδιο, λίγο πριν από...
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο βασιλιάς της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ (VIDEO)
Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ σε όλους τους αγώνες της Σάκκαρη και την υποστήριζε από τα court side του γηπέδου
Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»