Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στη Μάνδρα μετέβη κλιμάκιο της κυβέρνησης με εντολή Τσίπρα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Βαθιά θλίψη για τους νεκρούς από την καταστροφική καταιγίδα εξέφρασε ο πρωθυπουργός

Τη βαθιά του θλίψη για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από την καταστροφική καταιγίδα στη Μάνδρα Αττικής, εκφράζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας νωρίτερα είχε επικοινωνία με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα. Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση και την πορεία των επιχειρήσεων.

Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να μεταβεί στο σημείο κυβερνητικό κλιμάκιο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον συντονισμό των επιχειρήσεων, την άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών από τη φυσική καταστροφή.

Στον τόπο της τραγωδίας στη Μάνδρα και στις γύρω περιοχές μετέβησαν ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Βασίλης Καπέλιος.

Εν τω μεταξύ, έχουν ενισχυθεί οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρεί αυτή την ώρα με 150 πυροσβέστες και 50 οχήματα από την Αττική, ενώ έχουν φτάσει άλλα πέντε οχήματα από την Κόρινθο και αναμένονται τρεις ομάδες ΕΜΑΚ, συνολικά 30 άτομα, με μηχανήματα και αντλίες από τη Λαμία, την Πάτρα και τη Λάρισα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ερντογάν για εισβολή στην Κύπρο: Δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνους τους Τουρκοκύπριους
Στην ανάρτησή του, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως: «τιμώ με σεβασμό τους ηρωικούς μάρτυρές μας και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς τους βετεράνους...
Ερντογάν για εισβολή στην Κύπρο: Δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνους τους Τουρκοκύπριους
Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων και την αποτροπή τους από κατανάλωση αλκοολούχων ποτών
Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι