Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα τα «χρυσά» κορίτσια του πόλο

Στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα τα «χρυσά» κορίτσια του πόλο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Το Προεδρικό Μέγαρο θα επισκεφτούν σήμερα ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Μαριάννα Λυμπερτά και τα «χρυσά» κορίτσια της υδατοσφαίρισης, που κατέκτησαν μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Σαγκάη.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται μετά επιθυμία του ίδιου του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος επέμεινε στο να συγχαρεί αυτοπροσώπως τους Έλληνες αθλητές για την επιτυχία τους. Την ομάδα θα δεχθεί και ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Εν τω μεταξύ, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, αλλά με πολλά παράπονα για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον υγρό στίβο και στον ελληνικό αθλητισμό, γενικότερα, πραγματοποιήθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η συνέντευξη Τύπου της αποστολής που έλαβε μέρος στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Σανγκάη.

Παραβρέθηκαν και μίλησαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, τα μέλη της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών, που κατέκτησε την κορυφή στη διοργάνωση, ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Μαριάννα Λυμπερτά, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, προπονητές και αθλητές της αποστολής.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Olympic Air: Προσφορά για οικογένειες με παιδιά

«Θερμοί» αναμένονται οι επόμενοι μήνες