Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο υπ. Ναυτιλίας ο Αλ. Τσίπρας - Σύσκεψη με την ηγεσία του λιμενικού

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στον απόηχο των πρόσφατων γεγονότων στην περιοχή των Ιμίων και την ένταση με την Τουρκία

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα επισκεφθεί στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός θα έχει σύσκεψη με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και στη συνέχεια θα απευθύνει ομιλία στα στελέχη του.

H επίσκεψη του κ. Τσίπρα πραγματοποιείται μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην περιοχή των Ιμίων, κατά τα οποία τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κατά παράβαση των Διεθνών Κανόνων Αποφυγής Συγκρούσεων και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερή πλευρά πλοίου του Λιμενικού Σώματος, το οποίο εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους