Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κυρ. Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες επιζητούν ικανή - φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με τον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Με τον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στη συνέχεια ήταν ο κεντρικός ομιλητής στη θεματική ενότητα «Οι φιλοδοξίες μας για το μέλλον της Ευρώπης».

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, μετά το πέρας της εκδήλωσης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει για το μέλλον της Ευρώπης αλλά και να μοιραστεί πρακτικές.

Απευθυνόμενος στον κ. Βέμπερ, ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε πως «ορθώς του επεσήμανε ότι η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που πειραματίστηκε με τον λαϊκισμό και έχουμε μάλιστα πληρώσει βαρύ τίμημα για αυτό. Αλλά έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που τα πράγματα αλλάζουν. Οι Έλληνες καθημερινά αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο ότι είναι σημαντικό να έχουν μία ικανή, φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση η οποία να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας. Και αντιλαμβάνονται ακόμη ότι είναι πολύ σημαντικό αυτή η κυβέρνηση να είναι τμήμα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής πολιτικής οικογένειας».

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη το ΕΛΚ «ενισχύει το αναπτυξιακό σχέδιο μας».

«Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε έμφαση και στην ασφάλεια. Η προστασία των συνόρων είναι ζωτικής σημασίας για εμάς. Έχουμε εξ αρχής υποστηρίξει ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι και σύνορα της Ευρώπης και ότι τα σύνορα της Ευρώπης είναι και σύνορα της Ελλάδος. Και προσβλέπουμε στην ξεκάθαρη στήριξη του ΕΛΚ στην προσπάθεια μας να οικοδομήσουμε έναν ευρωπαϊκό μηχανισμό διαχείρισης των συνόρων που θα προστατεύει τα σύνορα και θα αποκαθιστά το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών», υπογράμμισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος εναέρια καλώδια 12 χλμ στο Σέιχ Σου – Μεγάλο έργο, νέο υπόγειο δίκτυο
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος εναέρια καλώδια 12 χλμ στο Σέιχ Σου – Μεγάλο έργο, νέο υπόγειο δίκτυο
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel