Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Ινδίας

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Ινδίας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι ειπώθηκε

Συνάντηση με τον Ινδό Πρόεδρο Ram Nath Kovind είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα, έγινε ειδική μνεία στους ιστορικούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο λαών και επιβεβαιώθηκε η προσήλωση των δύο χωρών, στη διατήρηση και ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε, επίσης, την πρόθεσή του να αναβαθμιστούν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ινδίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος όπως το εμπόριο, ο τουρισμός, οι επενδύσεις, η ναυτιλία, η πληροφορική και η γεωργία.

Επισήμανε ακόμη την ανάγκη να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας στην άμυνα και την αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας.

Σημείωσε, τέλος, την εκτίμησή του για την υποστήριξη της Ινδίας στις θέσεις της χώρας μας, σε ό,τι αφορά την αναζήτηση μίας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
9023: Η ταινία τρόμου που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη πάει San Diego

Στο ΣτΕ προσφυγή ιερωμένων για τις νέες αστυνομικές ταυτότητες