Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Β. Λεβέντης: Θα ζητήσουμε εξεταστική επιτροπή για τη «Μακεδονία»

Επισήμανε πως "η τιμωρία θα έρθει για όλους όσοι υπέγραψαν την συμφωνία και θα είναι σκληρή για όλους"

«Όσοι δεν παρέδωσαν την έδρα στα κόμματα από τα οποία προέρχονται, διαπράττουν το πολιτικό αδίκημα της αποστασίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στα σενάρια και τις καταγγελίες περί αποστασίας και σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης.

Ο κ. Λεβέντης μιλώντας στο Ε, σημείωσε ότι «πρόβλημα υπάρχει και με αυτούς που αποδέχονται τους βουλευτές που φεύγουν. Εδώ πρόκειται περί κλεπταποδοχής.

Υπάρχουν παραδείγματα που είναι προβληματικά, όπως οι περιπτώσεις Μεγαλοοικονόμου και Καρρά που έφυγαν από την Ένωση Κεντρώων και πήγαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Θα γνώριζε ο ελληνικός λαός κάποιον από τους δυο αν δεν είχαν εκλεγεί με το κόμμα μας και μάλιστα με λίστα, αν ήταν με σταυρό δεν θα είχαν πάρει ούτε μια ψήφο».

Όσον αφορά στα σενάρια περί σχεδίου ανατροπής της κυβέρνησης, ο κ. Λεβέντης τόνισε: «Δεν βλέπω τέτοια σενάρια. Αυτός που θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση είναι ο ελληνικός λαός. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συναντούν την οργή του λαού από το γεγονός ότι παραδώσαμε το όνομα της Μακεδονίας».

Για το θέμα της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε πως «η τιμωρία θα έρθει για όλους όσοι υπέγραψαν την συμφωνία και θα είναι σκληρή για όλους. Μέχρι να έρθει η συμφωνία για επικύρωση στη Βουλή θα έχουν συντελεστεί κάποιες προδοσίες, όπως η ένταξη στο ΝΑΤΟ και η διαδικασίες συζήτησης για την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο των ΑΝΕΛ, ο κ. Λεβέντης προέβλεψε πως το κόμμα «δεν θα κατέβει στις προσεχείς εκλογές, άλλοι θα πάνε ΝΔ και άλλοι ΣΥΡΙΖΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πειθαρχική έρευνα σε αστυνομικό - Καταγγελία για αστυνομική βία σε αλκοτέστ
Τον κατήγγειλε οδηγός που συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και απείθειαΤον κατήγγειλε οδηγός που συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια...
Πειθαρχική έρευνα σε αστυνομικό - Καταγγελία για αστυνομική βία σε αλκοτέστ
Η ΠΚΜ εξοπλίζει 27 Κέντρα Υγείας με 4,4 εκατ. ευρώ – Ποια είναι στη Θεσσαλονίκη
Με πόρους από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Θα αποκτηθούν 77 ειδών σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού
Η ΠΚΜ εξοπλίζει 27 Κέντρα Υγείας με 4,4 εκατ. ευρώ – Ποια είναι στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Ανακυκλώστε τα παλιά μαγειρικά σας σκεύη στο δημαρχείο (ΦΩΤΟ + VIDEO)
Σε εξέλιξη μέχρι τις 20.00 σήμερα η «2η Γιορτή ανακύκλωσης μαγειρικών σκευών και τηγανέλαιου» του δήμου Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: Ανακυκλώστε τα παλιά μαγειρικά σας σκεύη στο δημαρχείο (ΦΩΤΟ + VIDEO)