Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πολιτικό Βαρόμετρο: Πρώτος σε δημοφιλία ο Κυρ. Μητσοτάκης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Διάχυτη απογοήτευση για την πορεία της χώρας εκφράζεται από τους Έλληνες στο Πολιτικό Βαρόμετρο που διενήργησε η Public Issue για τον Νοέμβριο

Διάχυτη απογοήτευση για την πορεία της χώρας εκφράζεται από τους Έλληνες στο Πολιτικό Βαρόμετρο που διενήργησε η Public Issue για τον Νοέμβριο, καθώς ένας στους δύο πολίτες (51%) πιστεύει ότι το κράτος λειτουργεί σήμερα χειρότερα, σε σύγκριση με 5 χρόνια πριν.

Την ίδια ώρα η έρευνα αναδεικνύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως δημοφιλέστερο πολιτικό. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνει το 43%, ενώ το 25% προτιμά τον νυν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, άνοδο σημειώνει η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης, τη στιγμή που οι Πάνος Καμμένος και Βασίλης Λεβέντης βλέπουν τα ποσοστά τους να πέφτουν. Αναφορικά με την πορεία των πραγμάτων στην χώρα οι πολίτες απαντούν απαισιόδοξα, με το 74% να θεωρεί ότι η Ελλάδα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα