Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: Γιορτή της Δημοκρατίας τα συνέδρια

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: Γιορτή της Δημοκρατίας τα συνέδρια
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι ανέφερε ο πρόεδρος του Συνεδρίου της ΝΔ, σχετικά με το 12ο συνέδριο του κόμματος το οποίο διεξάγεται από σήμερα

Ως γιορτή της Δημοκρατίας χαρακτηρίζει τα συνέδρια ο πρόεδρος του συνεδρίου της ΝΔ, Ευ. Μεϊμαράκης, και σημειώνει ότι «τα κόμματα ανασυντάσσονται και αναδιοργανώνονται για να εκπληρώσουν τον θεσμικό τους ρόλο». Σε δήλωσή του προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μεϊμαράκης υπογραμμίζει ότι «η ΝΔ, ενωμένη και δυνατή είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη συντεταγμένα, με ηπιότητα και όπως προτάσσει ο πολιτικός μας πολιτισμός, με τελικό στόχο τη νίκη στις εθνικές εκλογές».

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου του Συνεδρίου της ΝΔ, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, έχει ως εξής:

«Ανοίγει σήμερα τις εργασίες του το 12ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ένα Συνέδριο που θα εκπέμψει μήνυμα ενότητας και πανστρατιάς, ενόψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων του 2019, αυτοδιοικητικών-ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών.

» Η ΝΔ, ενωμένη και δυνατή είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη συντεταγμένα, με ηπιότητα και όπως προτάσσει ο πολιτικός μας πολιτισμός με τελικό στόχο τη νίκη στις εθνικές εκλογές.

» Κάθε Συνέδριο είναι μια ξεχωριστή γιορτή Δημοκρατίας, γιατί μέσα από τα Συνέδρια τα κόμματα ανασυντάσσονται και αναδιοργανώνονται για να εκπληρώσουν το θεσμικό τους ρόλο.

» Με το 12ο Συνέδριό μας μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο δυναμικά, χωρίς συμβιβασμούς, το άλμα στο μέλλον αφήνοντας πίσω το λαϊκισμό και να διαβεβαιώσουμε ότι το πρόγραμμά μας, οι αρχές και οι αξίες μας, μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρώτη γραμμή της μάχης».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κατάταξη UEFA: Στη 13η θέση ανέβηκε η Ελλάδα

Δολοφονία φοιτήτριας: Τι δείχνουν οι εργαστηριακές εξετάσεις