Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Μητσοτάκης για έκρηξη στο Κολωνάκι: Μηδενική ανοχή στη βία

Μητσοτάκης για έκρηξη στο Κολωνάκι: Μηδενική ανοχή στη βία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της στο θέμα

Την ανάγκη να υπάρξει μηδενική ανοχή στη βία επισημαίνει σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της στο θέμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως «μια βόμβα έξω από εκκλησία σε πυκνοκατοικημένο εμπορικό δρόμο της Αθήνας είναι τυφλό χτύπημα κατά των πολιτών» προσθέτοντας πως «είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα. Δυστυχώς το αίσθημα ανασφάλειας γίνεται πια πρωτόγνωρο όσο η κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί την ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον έντονο προβληματισμό του για το «φαύλο κύκλο της τυφλής τρομοκρατικής βίας» εκφράζει με δήλωσή του ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τονίζει πως «η διχαστική ρητορική και η καλλιέργεια μίσους δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για τέτοιου είδους επιθέσεις» και προσθέτει: «Η τρομοκρατία μπορεί να αναπτύσσεται σε κάποιες γιάφκες, γεννιέται όμως στα κηρύγματα διχασμού, μίσους και βίας. Ως ΝΔ καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και καλούμε την κυβέρνηση και όσους βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης να αναλάβουν δράση».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βομβιστική ενέργεια στο Κολωνάκι: Αυτοσυγκράτηση συστήνει η Παπακώστα

Χρονιά ορόσημο για την Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα το 2018