Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

O Γκλέτσος ζητάει από τον Καραμανλή να σώσει την Ελλάδα

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών

Αγωνία σχετικά με τις εξελίξεις ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών εξέφρασε ο δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος, σε ανάρτησή του στα social media, με την οποία, μάλιστα, κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλη, να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για να σώσει τη χώρα από τον «εθνικό διχασμό» και τον «επικείμενο εμφύλιο».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Απ. Γκλέτσος έγραψε:

«Είμαι βαθιά δυστυχής, κάποιοι λίγοι εκτός Ελλάδας, τα κατάφεραν, ουσιαστικά, μιλάμε για την άτυπη αλλά ουσιαστική, έναρξη εμφυλίου. ΧΑΘΗΚΑΜΕ. Κάνω έκκληση στον πρώην πρωθυπουργό Καραμανλή Κώστα να αναλάβει πρωτοβουλίες να σωθούμε από την κατάρα της φυλής, τον διχασμό. Είναι κατά την γνώμη μου ο μόνος Έλληνας που μπορεί να μας ενώσει».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»