Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Παπαχριστόπουλος: «Θα παραιτηθώ αύριο το βράδυ»

Παπαχριστόπουλος: «Θα παραιτηθώ αύριο το βράδυ»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Θα ψηφίσει πρώτα την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να του ζήτησε να παραιτηθεί έως αύριο το πρωί, όμως ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μένει πιστός στην συμφωνία του με το Νίκο Βούτση. Όπως δήλωσε, θα παραιτηθεί αλλά αυτό θα γίνει αύριο το βράδυ και αφού ψηφίσει υπέρ της κύρωσης του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Σε δηλώσεις που έκανε στο newsit.gr ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι «με τον Πάνο Καμμένο έχω καλή προσωπική σχέση». Όσον αφορά την παρουσία του σήμερα στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, είπε πως «ήταν κύριος ο Πάνος Καμμένος, όπως ήμουν κύριος και εγώ».

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, καθώς όπως είπε, ο ίδιος βιάστηκε να δηλώσει ότι μετά την ψήφιση των Συμφωνίας των Πρεσπών θα παραδώσει την έδρα. Δεν είχε όμως σκεφτεί ότι η ψήφος του ήταν απαραίτητη και για την κύρωση της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Έτσι, εξηγεί ο κ. Παπαχριστόπουλος, ο κ. Βούτσης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα δεχόμενος πυρά χωρίς όπως είπε να έχει ευθύνη.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κωνσταντινούπολη: 5χρονο κοριτσάκι επέζησε 18 ώρες στα συντρίμμια

Θεσσαλονίκη: Επενδύσεις €175 εκατ. ετοιμάζει η ΕΥΑΘ