Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Ν. Αλιβιζάτος: «Δεν διεκδικώ κάποιο αξίωμα – Στόχος μου να πέσουν οι τόνοι»

Ν. Αλιβιζάτος: «Δεν διεκδικώ κάποιο αξίωμα – Στόχος μου να πέσουν οι τόνοι»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Διέψευσε ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές ή να διεκδικήσει άλλο δημόσιο αξίωμα, όπως αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου

Διέψευσε ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές ή να διεκδικήσει άλλο δημόσιο αξίωμα, όπως αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος.

«Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος σε καμιά από τις επικείμενες εκλογές, ούτε να καταλάβω κάποιο δημόσιο αξίωμα», επισημαίνει ο κ. Αλιβιζάτος και προσθέτει: «Και πέρυσι στην προσπάθεια για το μεγάλο ΚΙΝΑΛ και σήμερα πρόθεσή μου ήταν και είναι να πέσουν οι τόνοι και να μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά. Και τούτο, ξεπερνώντας τη διχαστική λογική που καταστρέφει τη χώρα και χωρίς να αγνοούμε μια πραγματικότητα που αλλάζει κάθε μέρα. Λυπάμαι που κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Όλα τα άλλα είναι δίκες προθέσεων» τονίζει ο κ. Αλιβιζάτος σε δήλωσή του.

Σημειώνει, επίσης, ότι προχώρησε σε αυτή τη δήλωση, μετά τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να πολιτεύεται στις επικείμενες εκλογές. Αφορμή ήταν οι πρόσφατες θετικές δηλώσεις του κ. Αλιβιζάτου για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΚΑΕ Άρης: Οι μέρες της σιωπής τελείωσαν – Τι προτείνει για τη διαιτησία

Οργή και έντονες αντιδράσεις μετά την ποινική δίωξη για την φωτιά στο Μάτι