Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νοτοπούλου για Γκερέκου στον ΕΟΤ: Το μόνο επείγον ήταν η αμοιβή της

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σκληρή κριτική από την Κατερίνα Νοτοπούλου για Γκερέκου και Λούλη

Αιχμές κατά της τοποθέτησης της Άντζελας Γκερέκου στον ΕΟΤ, άφησε η τομεάρχης Τουρισμού, της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Συγκεκριμένα, η κ. Νοτοπούλου τόνισε: "Το μόνο επείγον που διαφαίνεται στις διατάξεις που αφορούν τον Τουρισμό στο πολυνομοσχέδιο, είναι ο ορισμός αμοιβής  της νέας προέδρου του ΕΟΤ, κ. Γκερέκου, σε αποδοχές Γενικού Γραμματέα Υπουργείου και η απόδοση επιπλέον αρμοδιοτήτων. Μέχρι πρότινος η θέση του προέδρου ήταν άμισθη και το μοντέλο διοίκησης λειτουργούσε αποτελεσματικά. Ο ΕΟΤ ισχυροποιήθηκε διεθνώς ως ο εθνικός μας φορέας παγκόσμιας προώθησης, με πολλαπλές διακρίσεις". 

Παράλληλα, σημειώνει: "Στις διατάξεις δεν διευκρινίζεται τι ρόλο θα έχει ο ιδιωτικός τομέας στο έργο προώθησης και προβολής του ΕΟΤ. Σήμερα η ΝΔ ανοίγει το δρόμο στον ιδιωτικό τομέα, αλλά δεν ανοίγει τα χαρτιά της". 

"Αντί η κυβέρνηση να άρει την επιζήμια για τη χώρα τοποθέτηση του κ. Λούλη, που οδήγησε τον πρώην πρόεδρο του ΕΟΤ σε παραίτηση, και να συγκροτήσει στρατηγική βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης στη βάση όσων πέτυχε η χώρα, αγωνιά μόνο για την τακτοποίηση των στελεχών της", καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση της κ. Νοτοπούλου στο Facebook:

https://www.facebook.com/Notopoulou.Katerina/photos/a.1605506689664965/2356384157910544/?type=3&theater

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Σπουδαία προσωπικότητα του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης, συνέδεσε το όνομά του με τη ίδρυση μεγάλων μουσείων μουσείων
Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Δημήτρης Σαλπιστής – Η σπουδαία παρακαταθήκη του
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»