Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΚΚΕ για ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδία η πρόταση για αύξηση του κατώτατου μισθού

«Kοροϊδία ως κυβέρνηση, κοροϊδία και ως αντιπολίτευση»

«Κοροϊδία ως κυβέρνηση, κοροϊδία και ως αντιπολίτευση; Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο απέρριψε, ως κυβέρνηση, την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για άμεση επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 και πλήρη αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αλλά και τώρα, με την πρόταση νόμου που καταθέτει, παραπέμπει στο 2022 την κατάργηση του νόμου που παραχωρεί στον εκάστοτε υπουργό Εργασίας την αρμοδιότητα να αποφασίζει το ύψος του κατώτατου μισθού, με κριτήριο την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων!» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «για την κατάθεση πρότασης νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για τον κατώτατο μισθό».

«Αυτό που χρειάζεται εδώ και τώρα είναι η πλήρης κατάργηση του αντεργατικού νομοθετικού πλαισίου που συνδιαμόρφωσαν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ, η κατάργηση του άθλιου νόμου "Βρούτση-Αχτσιόγλου", η άμεση επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και η πλήρης αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Ανήλικος είχε τραύματα από ξυράφι σε χέρια και πόδια
Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική μετά από καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία ενεργοποίησε τις Αρχές
Συναγερμός στο Ηράκλειο: Ανήλικος είχε τραύματα από ξυράφι σε χέρια και πόδια
Μητσοτάκης για Kids Wallet: Οι γονείς να καταλάβουν πώς σκέφτονται τα παιδιά
Η εισήγηση του πρωθυπουργού στην παρουσίαση της Εθνικής Στρατηγικής για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων
Μητσοτάκης για Kids Wallet: Οι γονείς να καταλάβουν πώς σκέφτονται τα παιδιά