Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

ΚΚΕ: «Αφ’ υψηλού» ξεναγήσεις και υποκριτικά λόγια συμπάθειας της ΕΕ

ΚΚΕ: «Αφ’ υψηλού» ξεναγήσεις και υποκριτικά λόγια συμπάθειας της ΕΕ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σχόλιο για τη σημερινή επίσκεψη στον Έβρο

Πίσω απ’ τις σημερινές «αφ’ υψηλού» ξεναγήσεις και τα υποκριτικά λόγια συμπάθειας της ΕΕ, κρύβεται η επιμονή στην πολιτική που απ’ τη μια μετατρέπει νησιά και σύνορα σε αποθήκες ψυχών και απ’ την άλλη ενθαρρύνει τον Ερντογάν να παίζει τα δικά του παιχνίδια», αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού & των αξιωματούχων της ΕΕ από τον Έβρο.

«Τα δε ευχολόγια του πρωθυπουργού και των άλλων κομμάτων για τις ευθύνες της ΕΕ δεν αμφισβητούν στο ελάχιστο αυτή την πολιτική, τον Κανονισμό του Δουβλίνου και την Κοινή Δήλωση ΕΕ – Τουρκίας, έτσι ώστε οι πρόσφυγες να μεταβούν στις χώρες προορισμού τους», προσθέτει το ΚΚΕ.

 «Παρεμπιπτόντως η ΕΕ θυμάται τα ελληνικά σύνορα μόνο όταν πρόκειται να απωθηθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, που η ίδια δημιουργεί με τις επεμβάσεις της, όταν όμως πρόκειται για τις παραβιάσεις της Τουρκίας, τότε «σφυρίζει κλέφτικα»» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΜέΡΑ 25: Η ΕΕ θα συνεχίσει να νίπτει τας χείρας της

Έρευνα: Οι Έλληνες δεν αντιμετωπίζουν την παχυσαρκία ως ασθένεια