Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για την παραγωγή αντισηπτικών

Θα διατεθούν στην ελληνική αγορά προκειμένου να υπάρχουν αποθέματα

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την παραγωγή αντισηπτικών προϊόντων που θα διατεθούν στην ελληνική αγορά.

Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας και σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κατά την περίοδο που υφίσταται ο κίνδυνος της διασποράς του κορωνοϊού covid-19 θα υπάρχουν επαρκή αποθέματα αντισηπτικών προϊόντων στην εγχώρια αγορά, κρίνεται απαραίτητο να προβλεφθεί η δυνατότητα παραγωγής των ανωτέρων προϊόντων σε βιομηχανίες, οι οποίες είναι ήδη κάτοχοι σχετικής άδειας παραγωγής φαρμακευτικών ή καλλυντικών προϊόντων».

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο κύρωσης των ΠΝΠ για τις «Κατεπείγουσες ρυθμίσεις επίταξης ακινήτων για την αποφυγή διακινδύνευσης της δημόσιας τάξης και υγείας» και την «Αναστολή της υποβολής αιτήσεων χορήγησης ασύλου (Α' 45)», το οποίο ψηφίζεται σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»