Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φαντάρος στον Έβρο ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο θα κάνει στον Έβρο ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στον Έβρο θα μεταβεί το επόμενο διάστημα ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα κάνει ένα διάλειμμα από τις σπουδές του στη Βοστώνη καθώς τα μαθήματα της σχολής του πραγματοποιούνται εξ' αποστάσεως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τις επόμενες ημέρες ο γιος του πρωθυπουργού αναμένεται να ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη, για να ξεκινήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Οι διακοπές στην Κρήτη και η ευχή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών του στην Κρήτη με την οικογένειά του και συγκεκριμένα στα Χανιά. Από εκεί ανέβασε μαζί του μια φωτογραφία ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Ο πρωθυπουργός ξυπόλητος και χαμογελαστός, σε χαλαρή διάθεση, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο του που έκλεισε τα 22 έτη.

https://www.instagram.com/p/CDWx6BcjFu6/?utm_source=ig_embed

 

Μάλιστα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το νησί, γράφοντας: "Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου!".

Για τα γενέθλια του γιου τους, έστειλε τις ευχές της και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Η περήφανη μητέρα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φιλά τον γιο της, γράφοντας στη λεζάντα: "Χρόνια Πολλά αγάπη της ζωής μου".

https://www.instagram.com/p/CDV6ZCvJibI/?utm_source=ig_embed

 

Πληροφορίες: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοιμάστε στον καναπέ, αντί για το κρεβάτι σας; Αυτά είναι τα 3 χαρακτηριστικά σας
Το να κοιμάστε εκτός κρεβατιού μπορεί να επηρεάσει την υγεία και την ποιότητα του ύπνου σας, ενώ αποτελεί ένδειξη ορισμένων χαρακτηριστικών της...
Κοιμάστε στον καναπέ, αντί για το κρεβάτι σας; Αυτά είναι τα 3 χαρακτηριστικά σας
Τραμπ: «Θα είμαι αυστηρός με τον Νετανιάχου για να επιτευχθεί συμφωνία εκεχειρίας»
«Ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει και ελπίζουμε ότι θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα» είπε για την εκεχειρία
Τραμπ: «Θα είμαι αυστηρός με τον Νετανιάχου για να επιτευχθεί συμφωνία εκεχειρίας»