Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Στη βάση της Σούδας αυτήν την ώρα Μητσοτάκης και Πομπέο

Στη βάση της Σούδας αυτήν την ώρα Μητσοτάκης και Πομπέο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ξεναγούνται και ενημερώνονται από τους διοικητές των δύο βάσεων της αμερικανικής και της ελληνικής

Επίσκεψη στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της βάσης της Σούδας πραγματοποιούν αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Μάικ Πομπέο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι κύριοι Μητσοτάκης και Πομπέο ξεναγούνται και ενημερώνονται από τους διοικητές των δύο βάσεων της αμερικανικής και της ελληνικής και αμέσως μετά θα μεταβούν στη ναυτική βάση στο Μαράθι, στην προβλήτα Κ14. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούν σε ελληνική φρεγάτα που βρίσκεται στο ναύσταθμο και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών, στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Ακολούθως θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Κατά τη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, η δεύτερη επίσκεψη μόλις μέσα σε έναν χρόνο αντανακλά τον κομβικό ρόλο που παίζει αφενός η Θεσσαλονίκη ως αναπτυξιακό κέντρο για την περιοχή των Βαλκανίων και αφετέρου η Σούδα για τους γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή».

Πηγή φωτ.: flashnews

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δήμος Θεσσαλονίκης: Η πρώτη δομή για δωρεάν πλύσιμο ρούχων (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Σύσκεψη για την επιτάχυνση της καταβολής αποζημιώσεων στους πληγέντες του «Ιανού»