Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κουτσούμπας: Ευθύνη της κυβέρνησης η θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Μόνο αυτή μπορεί να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας αλλά κι ευθύνης του λαού»

Την κυβέρνηση καλεί «να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τη μάσκα της ατομικής ευθύνης» ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, «η ευθύνη για τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας και μέτρα προστασίας όπου είναι αναγκαίο, είναι όλη δική της. Και μόνο αυτή μπορεί να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας αλλά κι ευθύνης του λαού». 

«Είναι σαφές πλέον ότι τα όποια περιοριστικά μέτρα, από μόνα τους, δεν μπορούν να αποτρέψουν τα χειρότερα αν δεν συνδυαστούν με την άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και πρόνοιας, για να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες ΜΕΘ, τα μαζικά δωρεάν τεστ, ο δημόσιος έλεγχος σε κρίσιμους χώρους, όπως είναι οι οίκοι ευγηρίας. Αν δεν συνδυαστούν επιπλέον με μέτρα στα μέσα μεταφοράς, στα σχολεία, αλλά και στους χώρους δουλειάς που εξελίσσονται σε εστίες υπερμετάδοσης», υποστηρίζει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ για να καταλήξει ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί πια να κωφεύει! Οι εργαζόμενοι μαζικά, μαχητικά μπορούν να διεκδικήσουν και να επιβάλλουν τα αναγκαία μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής τους». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική διενεργήθηκε με επιτυχία επέμβαση σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε