Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ζαχαράκη: Δεν υπάρχει ως τώρα εισήγηση για κλείσιμο Δημοτικών – Νηπιαγωγείων

Έχουμε πολύ μικρό αριθμό κρουσμάτων στο 0,4 με 0,5 τμημάτων και σχολείων σε όλη τη χώρα, τόνισε η υφυπουργός Παιδείας

Δεν υπάρχει ως τώρα εισήγηση για κλείσιμο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη υπογραμμίζοντας ότι έχουμε πολύ μικρό αριθμό κρουσμάτων στο 0,4 με 0,5 τμημάτων και σχολείων σε όλη τη χώρα.

Η κα Ζαχαράκη τόνισε πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη για όποια απόφαση της εισηγηθεί η επιστημονική Επιτροπή. «Είμαστε σε συνεχή επίβλεψη και φροντίζουμε την τήρηση των μέτρων με προσήλωση».

Η κα Ζαχαράκη αναγνώρισε ότι σε κάποιες περιοχές οι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο επηρεαζόμενοι από τη γενικότερη εικόνα.

Σε ότι αφορά την επαναλειτουργία των σχολείων ανέφερε ότι θα σχεδιαστεί από τον ΕΟΔΥ, ώστε πριν, τα παιδιά των Γυμνασίων και Λυκείων, να εξεταστούν και να αξιολογηθεί αν θα ανοίξουν τα σχολεία μετά τις 30 Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς βοηθάει ασθενείς και γιατρούς
Έρχεται νέα γενιά, πιο «διαβασμένων» και ενημερωμένων ασθενών - Τι αναφέρει ο Αντώνης Αρμούντας, αναπληρωτής καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ
Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς βοηθάει ασθενείς και γιατρούς
Η στιγμή της έκρηξης που σκότωσε 38χρονη και «δόνησε» τη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο
Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην Αγίου Δημητρίου με Πλάτωνος
Η στιγμή της έκρηξης που σκότωσε 38χρονη και «δόνησε» τη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο