Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Κίνδυνος για πιο αυστηρό lockdown - Ανησυχία προκαλούν οι ουρές

Κίνδυνος για πιο αυστηρό lockdown - Ανησυχία προκαλούν οι ουρές
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Οι επιχειρήσεις τηρούσαν τα μέτρα αλλά στους δρόμους υπήρχε πολύς κόσμος, ίσως και αναπόφευκτα. Πρέπει να προσέξουμε θα είναι κρίμα να πάμε πίσω»

Την ικανοποίησή του για την τήρηση των μέτρων στην αγορά, αν και ο κόσμος ήταν πολύς, επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης μετά από τη βόλτα που πραγματοποίησε στο Μαρούσι και στην Κηφισιά.

Ο υπουργός τόνισε τον κίνδυνο να γυρίσουμε πίσω σε πιο αυστηρό lockdown λέγοντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους πολίτες στην τήρηση των μέτρων.

Ο υπουργός έγραψε στο twitter: «Σήμερα έκανα μία μεγάλη βόλτα στην Αγορά στο Μαρούσι και στην Κηφισιά. 'Απαντες φορούσαν μάσκα, οι επιχειρήσεις τηρούσαν τα μέτρα αλλά στους δρόμους υπήρχε πολύς κόσμος, ίσως και αναπόφευκτα. Πρέπει να προσέξουμε θα είναι κρίμα να πάμε πίσω…πάντως η χαρά στην αγορά, σαν Γιορτές!»

Δείτε το ρεπορτάζ του ANT1 από την κίνηση στην αγορά:

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Λήγει βεντέτα μετά από δεκαετίες στα Ζωνιανά - Το έθιμο συμφιλίωσης

Πήρε τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ με 79-72