Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επανένταξη Ζαγοράκη στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Είχε συνάντηση σήμερα με Μητσοτάκη

Η επανένταξη του μέχρι πρότινος ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Θεόδωρου Ζαγοράκη στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας επισφραγίστηκε σήμερα με τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004, έλαβε και την στήριξη του πρωθυπουργού για να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ.

Στην κυβερνητική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση σημειώνεται ότι "ο Θεόδωρος Ζαγοράκης επανεντάσσεται στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας".

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές κατά τη συνάντησή τους ο κ. Ζαγοράκης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι ύστερα από διερευνητικές συζητήσεις, προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΠΟ, "προκειμένου να υπηρετήσει από άλλη θέση το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το νέο ολιστικό σχέδιο για τη θεσμική αναμόρφωσή του".

Ο πρωθυπουργός "δήλωσε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Θεόδωρου Ζαγοράκη και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του".

Παρών στη συνάντηση ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόση βιταμίνη D χρειαζόμαστε και γιατί
Η βιταμίνη D  είναι μία από τις τέσσερις λιποδιαλυτές βιταμίνες στις οποίες έχουν αποδοθεί σημαντικές βιολογικές δράσεις
Πόση βιταμίνη D χρειαζόμαστε και γιατί