Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητο αλαλούμ με την εστίαση και το take away

«Εργαζόμενοι και επιχειρηματίες της εστίασης, πνιγμένοι στην απόγνωσή τους, δεν έχουν απέναντί τους κυβέρνηση, αλλά περιφερόμενο θίασο»

«Το σημερινό αδιανόητο αλαλούμ με την εστίαση και το take away, το οποίο η κυβέρνηση απαγόρευσε και, εν τέλει, επέτρεψε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες, είναι ενδεικτικό της αντιμετώπισης που έχει σε όλη τη διαχείριση της πανδημίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει ότι «εργαζόμενοι και επιχειρηματίες της εστίασης, πνιγμένοι στην απόγνωσή τους, δεν έχουν απέναντί τους κυβέρνηση, αλλά περιφερόμενο θίασο» και σχολιάζει πως «ίσως την απάντηση για το τι ισχύει τελικά για την εστίαση και το take away να μπορεί να την δώσει ο κ. Μητσοτάκης όταν επιστρέψει από τις διακοπές του στην Ικαρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»
«Η επιθεώρηση του Στόλου που μόλις έλαβε χώρα, επ’ ευκαιρία της Ναυτικής Εβδομάδας, μας γέμισε εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση» είπε
Τασούλας: «Το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»