Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης κατά ΝΔ: «Νεοδημοκρατικές αστειότητες»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Απάντηση σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Για «Νεοδημοκρατικές αστειότητες», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωση, με αφορμή χθεσινή ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, εξέδωσε χθες ανακοίνωση ζητώντας από την βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,  Κατερίνα Νοτοπούλου «να πληρώσει το λογαριασμό» της κατάληψης του ΑΠΘ. Παράλληλα ανάρτησε φωτογραφίες από το εσωτερικό της κατάληψης οι οποίες δείχνουν κάποιες μπογιές στο πάτωμα και στοιβαγμένες τροχήλατες καρέκλες και φωτοτυπικά μηχανήματα, τακτοποιημένα σε έναν χώρο στο εσωτερικό της Πρυτανείας.

Δεν ξέρουμε εάν είναι αστείο ή ξεκαρδιστικό, το γεγονός ότι το κόμμα που χρωστάει 380 εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα και χρεωκόπησε την χώρα, νιώθει πως έχει το δικαίωμα να ζητάει και τα ρέστα από οποιονδήποτε αναπνέει σε αυτή την χώρα, χωρίς καμία ντροπή.

Επίσης, σε κάποια οργουελική αποστροφή του λόγου, τολμάει να χρησιμοποιήσει τον όρο «δημοκρατικές φαντασιώσεις» ειρωνικά, την ίδια ημέρα που έγιναν τεράστιες πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά της αστυνομικής βίας που επιδεικνύει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κατά φαντασίαν σερίφη - υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης 

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης είχε ως εξής:

Η κα Νοτοπούλου, Βουλευτής Θεσσαλονίκης και επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης της πόλης, δηλώνει σήμερα ότι «η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης έχουν επιλέξει τον δρόμο της όξυνσης και της καταστολής».

Έχουμε την παρακάτω ευθεία ερώτηση, την οποία καλείται να απαντήσει χωρίς υπεκφυγές:

Θα πληρώσει το λογαριασμό από τις ζημιές που δείχνονται στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, π.χ. για τους συγκεκριμένους εκτυπωτές που φαίνονται στην διπλή φωτογραφία πεταμένοι μαζί με τις καρέκλες στο κλιμακοστάσιο;

Θα αναλάβει να πουλήσει το «έργο τέχνης», της δεύτερης φωτογραφίας, αφού ενδεχομένως το τιτλοδοτήσει «δημοκρατικές φαντασιώσεις» και να δώσει τα χρήματα σε κανέναν πραγματικό φοιτητή για να καλυτερέψει την τηλεκπαίδευσή του;

Θα στερηθεί κανέναν μισθό της ώστε να χρηματοδοτήσει καμμιά οικογένεια που ταλαιπωρείται από τις συνέπειες της πανδημίας;

Αλλά να δώσει απάντηση στα ίσια.

Όχι πάλι τσουρεκάκια και κουλούρια....

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος