Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

ΜέΡΑ25: Ψηφοθηρικό φετίχ Μητσοτάκη για την πανεπιστημιακή αστυνομία

ΜέΡΑ25: Ψηφοθηρικό φετίχ Μητσοτάκη για την πανεπιστημιακή αστυνομία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιλέξει ως "εσωτερικό εχθρό": τη νεολαία και τα κινήματα αμφισβήτησης, όχι τις μαφίες του κοινού ποινικού που αλωνίζουν ανενόχλητες»

«Τη στιγμή που το οργανωμένο έγκλημα δείχνει κάθε μέρα "ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο", ο κ. Μητσοτάκης εμμένει στο ψηφοθηρικό φετίχ του για την πανεπιστημιακή αστυνομία», αναφέρει το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Είναι ενδεικτικό, και απολύτως ανησυχητικό, ποιόν έχει επιλέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως "εσωτερικό εχθρό": τη νεολαία και τα κινήματα αμφισβήτησης, όχι τις μαφίες του κοινού ποινικού που αλωνίζουν ανενόχλητες».

Υπενθυμίζεται ότι προκηρύχθηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 400 ειδικών φρουρών για τα Πανεπιστήμια.

Με την προκήρυξη καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και τα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τους ενδιαφερόμενους.

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Ειδικοί Φρουροί καθορίζεται σε τετρακόσιους, με δυνατότητα πρόσληψης επιπλέον εξακοσίων από λίστα επιλαχόντων, αν και όταν παραστεί ανάγκη εντός εννέα μηνών από την πρόσληψη των αρχικώς επιτυχόντων.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κορωνοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test αύριο Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

«Πρωταθλήτρια» σε εμβολιασμούς η Κύθνος - Ποια νησιά έμειναν πίσω