Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΚΚΕ: «Δωράκια» στη νεολαία - Η πιο εκφυλισμένη εκδοχή «της ατομικής ευθύνης»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η κυβέρνηση καταφεύγει σε πρακτικές που ενισχύουν τον ανορθολογισμό, τονίζει το ΚΚΕ

«Τα ζητήματα του εμβολιασμού και γενικότερα της προστασίας της δημόσιας υγείας είναι πάρα πολύ σοβαρά, για να επιλυθούν με όρους ανταπόδοσης και με «δωράκια» στη νεολαία. Τα παραπάνω συνιστούν την πιο εκφυλισμένη εκδοχή «της ατομικής ευθύνης» και δείχνουν την επικίνδυνη αντίληψη της κυβέρνησης» τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού σχετικά με την προπληρωμένη «κάρτα» στους εμβολιασμένους νέους».

«Αντί να εξασφαλίσει ουσιαστική ενημέρωση του λαού, αντί να εγκαταλείψει τις παλινωδίες και τις αντιφάσεις, αντί να στηρίξει αποφασιστικά το δημόσιο σύστημα υγείας και ιδιαίτερα τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες, καταφεύγει σε πρακτικές που τελικά ενισχύουν τον ανορθολογισμό και υπονομεύουν την προστασία της υγείας του λαού» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»