Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τα νέα γραφεία του ΚΙΝΑΛ εγκαινίασε η Γεννηματά (ΦΩΤΟ)

«Διπλασιάσαμε τα ποσοστά μας και είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να το πετύχουμε ξανά», είπε η πρόεδρος του κόμματος

«Διπλασιάσαμε τα ποσοστά μας και είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να το πετύχουμε ξανά», ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, επισκεπτόμενη τα νέα γραφεία του κόμματος, στην οδό Ολυμπίου Διαμαντή 19, στη Θεσσαλονίκη.

 «Καλορίζικα τα γραφεία μας. Είμαι σίγουρη ότι μεταφέρουμε όλη τη θετική ενέργεια από τα παλιά μας γραφεία, την αισιοδοξία, το στίγμα που αφήσαμε σε αυτή τη χώρα, ως ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Παράταξη και πιάνουμε τη σκυτάλη, ως Κίνημα Αλλαγής», είπε η κ. Γεννηματά και συνέχισε: «Εύχομαι, λοιπόν, σε αυτά τα γραφεία να γνωρίσουμε καλύτερες μέρες. Καλύτερες μέρες, που μπορούμε να προσφέρουμε στη χώρα, γιατί χρειάζεται η νέα αλλαγή. Και η προοδευτική, δημοκρατική παράταξη, η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ ,είναι το μοναδικό ανάχωμα στις συντηρητικές πολιτικές του κ. Μητσοτάκη».

«Είμαστε οι μόνοι που έχουμε ένα διαφορετικό αφήγημα, το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο και με αυτό μπορούμε να δημιουργήσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική για κοινωνική δικαιοσύνη, για πρόοδο και για ευημερία», πρόσθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι πρώτο το ΚΙΝΑΛ τοποθετήθηκε «τόσο ανοιχτά, υπέρ του εμβολιασμού» κατά του κορωνοϊού και ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης, ενώ ζήτησε από τα στελέχη του να βρίσκονται «σε ετοιμότητα» και να πρωτοστατήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

«Το θέμα είναι να χτίσεις σχέσεις εμπιστοσύνης και να πείσεις τους πολίτες, όχι να τους εξαναγκάσεις. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα. Εδώ έχει αποτύχει η κυβέρνηση», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, η πανδημία είναι εδώ, εξαιρετικά απειλητική. Τον Σεπτέμβριο θα είναι αργά, τώρα πρέπει να αυξηθούν οι εμβολιασμοί».

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι χρειάζεται «συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων» για να ξανακερδηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών, ώστε «επειγόντως να αυξηθεί ο ρυθμός των εμβολιασμών, ο οποίος έχει καθίσει» και να πειστούν οι πολίτες για τα οφέλη. «Και γι' αυτό το ΚΙΝΑΛ μπαίνει μπροστά», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Σημειώνεται ότι στα νέα γραφεία του κόμματος υποδέχτηκαν την κ. Γεννηματά ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Αρβανιτίδης, ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και τοπικά στελέχη και μέλη του κόμματος. Το βράδυ η κ. Γεννηματά θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΚΙΝΑΛ στη Θεσσαλονίκη:

grafeia_kinal_thessaloniki_1.jpg
grafeia_kinal_thessaloniki_2.jpg
grafeia_kinal_thessaloniki_3.jpg
grafeia_kinal_thessaloniki_4.jpg
grafeia_kinal_thessaloniki_5.jpg
grafeia_kinal_thessaloniki_6.jpg

 

Αναλυτικά, στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, είπε:

Καλορίζικα τα γραφεία μας, είμαι σίγουρη ότι μεταφέρουμε όλη τη θετική ενέργεια από τα παλιά μας γραφεία, την αισιοδοξία, το στίγμα που αφήσαμε σε αυτή τη χώρα ως ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Παράταξη και πιάνουμε την σκυτάλη ως Κίνημα Αλλαγής . Διπλασιάσαμε τα ποσοστά μας  και είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να το πετύχουμε ξανά.  Εύχομαι σε αυτά τα γραφεία να γνωρίσουμε καλύτερες μέρες που μπορούμε να προσφέρουμε στη χώρα γιατί χρειάζεται η νέα αλλαγή και η προοδευτική δημοκρατική παράταξη, η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ το Κίνημα Αλλαγής είναι το μοναδικό ανάχωμα στις συντηρητικές πολιτικές του κ. Μητσοτάκη. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε ένα διαφορετικό αφήγημα το Πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο και με αυτό μπορούμε να φέρουμε ξανά ελπίδα και προοπτική για κοινωνική δικαιοσύνη, για πρόοδο και για ευημερία.

Θέλω δε να επισημάνω ότι είμαστε οι πρώτοι που έχουμε τοποθετηθεί τόσο ανοιχτά υπέρ του εμβολιασμού. Ξεκινάμε καμπάνια ως Κίνημα Αλλαγής, αισιοδοξώ ότι την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι και για τα social media αλλά και με μπροσούρα που θα μπορέσουμε να μοιράσουμε και στους νέους ανθρώπους σε καφετέριες και μπαρ αλλά και σε μαγαζιά τα κεντρικά σημεία των πόλεων. Θέλω να σας παρακαλέσω να είστε σε ετοιμότητα και να πρωτοστατήσετε σε αυτή την προσπάθεια.

Φωνάζαμε εδώ και πάρα πολλούς μήνες ότι χρειάζεται ενημέρωση, το θέμα είναι να χτίσεις σχέση εμπιστοσύνης και να πείσεις τους πολίτες όχι να τους εξαναγκάσεις. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα, εδώ έχει αποτύχει η κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα. Λέγαμε ότι ήμαστε πίσω στους εμβολιασμούς και αυτό θα μας στοιχίσει. Καλλιέργησαν με την προπαγάνδα το εφησυχασμό που τον πληρώνουμε.

Και βεβαίως λέγαμε εδώ και παρά πολλούς μήνες ότι αν η Επιτροπή Βιοηθικής  πει ότι μπορούν να είναι υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί σε κάποιες ομάδες εργαζομένων, θα πρέπει οπωσδήποτε αυτό να υλοποιηθεί.

Και όταν εγώ τα έλεγα αυτά δημοσίως, ο κ. Μητσοτάκης απαντούσε ότι θα ασχοληθεί από Σεπτέμβριο. Δυστυχώς, η πανδημία είναι εδώ, εξαιρετικά απειλητική. Ο Σεπτέμβριος είναι αργά, τώρα πρέπει να αυξηθούν οι εμβολιασμοί. Λέγαμε ότι χρειάζεται σχέδιο, αλλά τι σχέδιο να αναζητήσεις στον Ιούλιο. Αυτό που χρειάζεται είναι επειγόντως να αυξηθεί ο ρυθμός των εμβολιασμών. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Και γι’ αυτό εμείς μπαίνουμε μπροστά, πιστεύουμε ότι χρειάζεται συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων, για να ξανακερδηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών. Διότι πριν από ενάμισι χρόνο, όλοι οι έλληνες μαζί δώσαμε τη μάχη απέναντι στην πανδημία και ήμασταν υπόδειγμα στην ΕΕ. Και από την ώρα που η κυβέρνηση αποφάσισε να χειριστεί μόνο επικοινωνιακά το θέμα, με την προπαγάνδα, φτάσαμε να είμαστε κόκκινη χώρα, όσοι γυρνούσαν από την Ελλάδα στην υπόλοιπη Ευρώπη έμπαιναν δέκα μέρες καραντίνα και αυτό δεν συζητήθηκε ποτέ στην Ελλάδα. Μας διαφήμιζαν ότι ανοίξαμε και περιμένουμε τον τουρισμό, ενώ ήμασταν κόκκινη χώρα ακόμα. Και έμπαιναν όλοι όσοι  επέστρεφαν σε καραντίνα. Η ίδια χρειάστηκε να ταξιδέψω στο εξωτερικό για να το συνειδητοποιήσω αυτό. Έχει λοιπόν μεγάλη σημασία η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη, να ξέρουμε που βρισκόμαστε, για να μπορέσουμε να πείσουμε τους πολίτες και γι αυτό το Κίνημα Αλλαγής μπαίνει μπροστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

koronoios-nosokomeio
Νεκρός 28χρονος από κορωνοϊό στην Κομοτηνή - Ο 3ος νέος μέσα σε μία βδομάδα
Ανεμβολίαστος και αυτός ο νέος σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα η οποία απευθύνει έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν και να...
Νεκρός 28χρονος από κορωνοϊό στην Κομοτηνή - Ο 3ος νέος μέσα σε μία βδομάδα