Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίσκεψη Μαργαρίτη Σχοινά στην Ελλάδα

Μεταξύ άλλων θα παρευρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την 47η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς θα επισκεφτεί την Ελλάδα από 22 ως 24 Ιουλίου.

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου, ο κ. Σχοινάς θα έχει διμερή συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Dr Hans Kluge, ενώ θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία  στο «Διεθνές Συνέδριο για τις Συνέπειες της COVID-19 στην Ψυχική Υγεία και στα συστήματα παροχής υπηρεσιών Υγείας» - που διοργανώνει ο ΠΟΥ σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση - παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

To απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Αντιπρόεδρος θα απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας η οποία πραγματοποιείται στα Χανιά με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης και του κόσμου μετά την πανδημία».

Το Σάββατο 24 Ιουλίου, ο κ. Σχοινάς θα παρευρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με την ευκαιρία της τεσσαρακοστής έβδομης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, προσκεκλημένος της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

revma
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Αναγκαία η ενίσχυση των δικτύων για να είναι πιο ανθεκτικά – Τι ανέφερε ο πρώην κοσμήτορας Πολυτεχνικής του ΑΠΘ κ. Γρηγόρης Παπαγιάννης
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Blackout υπαρξιακό
Το πρόσφατο πολύωρο blackout που βύθισε την Ισπανία και την Πορτογαλία στο απόλυτο σκοτάδι
Blackout υπαρξιακό