Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ηλιόπουλος: Τα 52 λεπτά αύξηση τη μέρα προσβολή και κοροϊδία στους εργαζόμενους

«Κέρδη για τους λίγους και ζημιές για την κοινωνία, αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη», αναφέρει ο Ν. Ηλιόπουλος

«Κέρδη για τους λίγους και ζημιές για την κοινωνία, αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε τηλεοπτική δήλωσή του.

 «Ο κ. Μητσοτάκης αφού νομιμοποίησε την απλήρωτη εργασία και οδήγησε σε τεράστιες αυξήσεις σε βασικά αγαθά όπως τρόφιμα και ρεύμα, σήμερα ανακοίνωσε μια συμβολική -όπως είπε- αύξηση στον κατώτατο μισθό», τονίζει και δηλώνει χαρακτηριστικά: «Τα 52 λεπτά που δίνει την ημέρα είναι προσβολή και κοροϊδία για τους εργαζομένους».

 Συνεχίζοντας, ο Ν. Ηλιόπουλος υποστηρίζει ότι «ο κατώτατος μισθός θα έπρεπε ήδη να είναι στα 751 και σήμερα να συζητάμε την αύξηση του στα 800 ευρώ, όπως έχει δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

 «Ο κ. Μητσοτάκης όμως τις πραγματικές αυξήσεις τις κρατάει για τα golden boys που προσλαμβάνει και στα οποία μπορεί να δίνει μισθό ακόμα και 300.000 το χρόνο» αναφέρει και καταλήγει: «Κέρδη για τους λίγους και ζημιές για την κοινωνία, αυτή είναι η πολιτική του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Απειλή το φλοιοφάγο έντομο για το Σέιχ Σου - Έκκληση για άμεση δράση
Οι προτάσεις του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών για να μην επέλθει και φέτος καταστροφή εξαιτίας του φλοιοφάγου εντόμου
Θεσσαλονίκη: Απειλή το φλοιοφάγο έντομο για το Σέιχ Σου - Έκκληση για άμεση δράση
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία