Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γεννηματά: Δίκαιη κατανομή των Αφγανών προσφύγων στις χώρες της ΕΕ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζητά και την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών στη χώρα

Δίκαιη κατανομή των Αφγανών προσφύγων στις χώρες της ΕΕ προτείνει και διεκδικεί η Φώφη Γεννηματά. Ταυτόχρονα δε, ζητά την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών στη χώρα. «Εικόνες απελπισίας στο Αφγανιστάν. Μια ακόμη αποτυχία του δυτικού κόσμου», επισημαίνει, στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Είναι, όμως, χρέος όλης της διεθνούς κοινότητας να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να προστατευθούν τα δικαιώματα των γυναικών στη χώρα αυτή. Η απειλή της επιστροφής τους σε ένα σκοτεινό μεσαίωνα, είναι υπαρκτή. Ιδιαίτερα για αυτές που τα τελευταία χρόνια έκαναν μεγάλα βήματα για τη χειραφέτησή τους», σημειώνει.

Από την άλλη, για το θέμα των προσφύγων ζητά από την ελληνική κυβέρνηση «να πιέσει την ΕΕ για τη διαχείριση του κύματος των πολιτικών προσφύγων, που θα υπάρξει. Να κατανεμηθεί δίκαια σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ευρώπη έχει ηθικό χρέος απέναντι τους», καταλήγει.

https://www.facebook.com/fofigennimata/posts/10159339856760729

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ