Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βουλή: «Ναι» στην άρση ασυλίας του Πολάκη από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σχετικά με έγκληση που είχε καταθέσει ο Στουρνάρας, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης

Θετική γνωμοδότηση προς την Ολομέλεια υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη έλαβε κατά πλειοψηφία η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής σχετικά με έγκληση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης που είχε καταθέσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας στις 25 Νοεμβρίου του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής, «υπέρ» της άρσης της ασυλίας του βουλευτή τάχθηκαν ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση. «Κατά» τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25, ενώ με «παρών» τοποθετήθηκε το ΚΚΕ. Ο κ. Πολάκης δεν παρέστη στην Επιτροπή ούτε απέστειλε υπόμνημα με τις θέσεις τους.

Η γνωμοδότηση της Επιτροπής κατατέθηκε στην Ολομέλεια όπου θα λάβει και την τελική απόφαση με ονομαστική ψηφοφορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Athens Open WTA 250: Η Σάκκαρη «λύγισε» από την Κρεϊτσίκοβα στον τελικό της Αθήνας
Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στον τελικό του Athens Open και η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα κατέκτησε τον τίτλο με νίκη με 2-0 σετ
Athens Open WTA 250: Η Σάκκαρη «λύγισε» από την Κρεϊτσίκοβα στον τελικό της Αθήνας
Περού: Τουλάχιστον 6 νεκροί από διπλό σεισμό - Κατέρρευσαν κτίρια, δείτε βίντεο
Σεισμοί έπληξαν την επαρχία Τσουπάκα στο Περού το βράδυ του Σαββάτου προκαλώντας τους θανάτους τουλάχιστον 6 ανθρώπων
Περού: Τουλάχιστον 6 νεκροί από διπλό σεισμό - Κατέρρευσαν κτίρια, δείτε βίντεο