Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΠΙΣΗΜΗ ανατροπή: Σε ισχύ τα μέτρα από αύριο 30/12 – Κλειστή εστίαση νωρίτερα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στις 15.00 οι ανακοινώσεις από τον Θάνο Πλεύρη – Τι αποφασίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η πρωινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα και του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.

Η απόφαση για να εφαρμοστεί εδώ και τώρα το πακέτο μέτρων που είχε προγραμματιστεί να εφαρμοστεί από τη Δευτέρα ελήφθη. Ετσι, τα νέα μέτρα θα ισχύσουν από αύριο Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου, στις 6 το πρωί.

Οπως έγινε γνωστό, στις 15.00 σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης θα προβεί σε αναλυτικές ανακοινώσεις σχετικά με τα νέα μέτρα, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες.

Στις 13.00 συνεδριάζουν οι ειδικοί και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να προτείνουν και νέα μέτρα. Αυτό που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό, είναι οι ειδικοί να προτείνουν να σταματήσει η μουσική στα κέντρα διασκέδασης και στην εστίαση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξουν συστάσεις και για όριο ατόμων για ρεβεγιόν σε σπίτια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αλλάξει και η ώρα που προβλέπεται για κλείσιμο της εστίασης, καθώς είχε ανακοινωθεί πως θα κλείνουν τα μεσάνυχτα και πλέον στο τραπέζι βρίσκεται να κλείνουν στις 23.00 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes, αυτή τη στιγμή το 70% στα λύματα της Αθήνας είναι από την μετάλλαξη «Όμικρον», κάτι που αναγκάζει την κυβέρνηση να λάβει τα μέτρα νωρίτερα αλλά και πιθανώς να τα ενισχύσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάστιγα οι υδροκλοπές στην Ποτίδαια - «Γυρίζουν ρολόγια, μετατρέπουν υπόγεια σε σπίτια»
Μέσα στο 2026 καταγράφηκαν περίπου 60 περιστατικά υδροκλοπών σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας
Μάστιγα οι υδροκλοπές στην Ποτίδαια - «Γυρίζουν ρολόγια, μετατρέπουν υπόγεια σε σπίτια»
Σοβαρές ζημιές από καταιγίδα στη Δράμα: Έπεσαν δέντρα και στύλοι, πλημμύρισαν δρόμοι
Η τεράστια ποσότητα νερού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους
Σοβαρές ζημιές από καταιγίδα στη Δράμα: Έπεσαν δέντρα και στύλοι, πλημμύρισαν δρόμοι
Σχέδιο για 10ήμερη εκεχειρία στο Ιράν – Σενάριο γενικευμένου πολέμου εξετάζει ο Τραμπ
Δέκατη συνεχόμενη νύχτα αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν – Η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις σε Κουβέιτ, Μπαχρέιν και Ιορδανία
Σχέδιο για 10ήμερη εκεχειρία στο Ιράν – Σενάριο γενικευμένου πολέμου εξετάζει ο Τραμπ