Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε απολογία κλήθηκαν Νίκος Παππάς και Χρήστος Καλογρίτσας

Ο Χρήστος Καλογρίτσας θα προσέλθει να απολογηθεί στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2022 και θα ακολουθήσει ο Νίκος Παππάς

Σε απολογία έχουν κληθεί από την ανακρίτρια Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη τόσο ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς για τον οποίο η Βουλή είχε ασκήσει ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος, όσο και ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας για το πλημμεληματικού χαρακτήρα αδίκημα της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας θα προσέλθει να απολογηθεί στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2022 και θα ακολουθήσει ο Νίκος Παππάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής να μην γίνει η αυριανή ψηφοφορία ανά πρόσωπο και αδίκημα»
Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία
Μερτς: «Το Ισραήλ κάνει τη βρώμικη δουλειά για όλους μας με τις επιθέσεις στο Ιράν»
Είμαστε και εμείς θύματα αυτού του καθεστώτος. Αυτό το καθεστώς των μουλάδων έχει φέρει τον θάνατο και την καταστροφή στον κόσμο
Μερτς: «Το Ισραήλ κάνει τη βρώμικη δουλειά για όλους μας με τις επιθέσεις στο Ιράν»