Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

ΝΔ: ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας ακολουθούν έναν δρόμο επικίνδυνο για τη δημοκρατία

ΝΔ: ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας ακολουθούν έναν δρόμο επικίνδυνο για τη δημοκρατία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, επιστρέφοντας σε πρακτικές που θυμίζουν τις χειρότερες μέρες της διακυβέρνησής τους»

«Ο κ. Πολάκης μετά την επίθεση κατά της Δικαιοσύνης, την οποία συνέχισε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, καλεί αύριο σε συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να καλέσει σε απολογία τον κ. Βαξεβάνη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ για ανάρτηση του Π. Πολάκη.

Η ΝΔ προσθέτει πως «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κλιμακώνει την επίθεση κατά του Ανώτατου Δικαστηρίου αμφισβητώντας ευθέως την ανεξαρτησία του και επισημαίνει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, επιστρέφοντας σε πρακτικές που θυμίζουν τις χειρότερες μέρες της διακυβέρνησής τους, ακολουθούν έναν δρόμο επικίνδυνο για τη δημοκρατία».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Καλά νέα για Θεσσαλονίκη: 31% κάτω ο ιός στα λύματα

Έρχεται νέο «Εξοικονομώ» για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις - Στήριξη στην εστίαση
thessaloniki-ladadika