Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Καραμανλής: Αποζημίωση 1.000 ευρώ σε επιβάτες τρένων Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Καραμανλής: Αποζημίωση 1.000 ευρώ σε επιβάτες τρένων Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αποζημίωση στους επιβάτες δρομολογίων Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής επικοινώνησε με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane Group-FSI) και ζήτησε η εταιρεία να καταβάλει από 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες χτεσινών δρομολογίων στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα, για τη μεγάλη ταλαιπωρία τους.

Πράγματι, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συμφώνησε να καταβάλει από 1000 ευρώ στους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 885 Καλαμπάκα-Αθήνα, I/C 54 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), I/C 55 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα), I/C 56 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και I/C 57  (Θεσσαλονίκη - Αθήνα).

Σημειώνεται πως με επικοινωνία του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την εταιρεία, η Αττική Οδός θα πληρώσει αποζημίωση 2.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους του χιονιά.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ντελιβεράς έπεσε 5 φορές για να παραδώσει μια παραγγελία (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένοι στο Γεννηματάς 3 ασθενείς με «Όμικρον» (VIDEO)