Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καραμανλής: Αποζημίωση 1.000 ευρώ σε επιβάτες τρένων Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αποζημίωση στους επιβάτες δρομολογίων Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής επικοινώνησε με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane Group-FSI) και ζήτησε η εταιρεία να καταβάλει από 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες χτεσινών δρομολογίων στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα, για τη μεγάλη ταλαιπωρία τους.

Πράγματι, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συμφώνησε να καταβάλει από 1000 ευρώ στους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 885 Καλαμπάκα-Αθήνα, I/C 54 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), I/C 55 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα), I/C 56 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και I/C 57  (Θεσσαλονίκη - Αθήνα).

Σημειώνεται πως με επικοινωνία του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την εταιρεία, η Αττική Οδός θα πληρώσει αποζημίωση 2.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους του χιονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μελόνι: Ζητάει να δοθεί χάρη στον κοσμηματοπώλη που σκότωσε δύο ληστές
Πίεση σκοπεύει να ασκήσει η ιταλίδα πρωθυπουργός για την απονομή χάρης στον 72χρονο που έχει καταδικαστεί σε 14 χρόνια και 9 μήνες κάθειρξης
Μελόνι: Ζητάει να δοθεί χάρη στον κοσμηματοπώλη που σκότωσε δύο ληστές