Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΚΚΕ: Σάπιο κράτος που θυσιάζει διαρκώς τις ανάγκες του στο βωμό του κέρδους

Οι υπουργοί της κυβέρνησης να αναζητήσουν τις ευθύνες στην πολιτική που έχει παραδώσει κρίσιμους τομείς για την προστασία του λαού στα επιχειρηματικά συμφέροντα, αναφέρει το ΚΚΕ

«Αντί οι υπουργοί της κυβέρνησης να υπόσχονται επιτροπές διερεύνησης -δηλαδή κουκουλώματος- των ευθυνών και να προκαλούν, υποβαθμίζοντας το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός, ιδιαίτερα στο κομμάτι της ηλεκτροδότησης και των συγκοινωνιών, καλό θα ήταν να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να αναζητήσουν τις ευθύνες στην πολιτική που έχει παραδώσει κρίσιμους τομείς για την προστασία και τις ανάγκες του λαού στα επιχειρηματικά συμφέροντα.», αναφέρει σε σχόλιο του το ΚΚΕ όσον αφορά τις δηλώσεις υπουργών για τα προβλήματα από την κακοκαιρία.

«Αργά ή γρήγορα ο λαός θα αναζητήσει αυτές τις ευθύνες και θα αναμετρηθεί με αυτό το σάπιο κράτος, που θυσιάζει διαρκώς τις ανάγκες του στο βωμό του κέρδους», αναφέρεται ακόμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυρανάκης για τη συμφωνία στη Ρώμη: Στόχος να έρθουν 23 νέα τρένα μέχρι το 2027
Οι Ιταλοί αναλαμβάνουν την υποχρέωση να εγκαταστήσουν προϊστάμενο κίνησης σε όλες τις αμαξοστοιχίες της Hellenic Train
Κυρανάκης για τη συμφωνία στη Ρώμη: Στόχος να έρθουν 23 νέα τρένα μέχρι το 2027
Εργαζόμενοι γονείς: Έρχεται για πρώτη φορά η γονική άδεια – Ποια μέρα θα δίνεται
Καθιέρωση γονικής άδειας για τους εργαζόμενους γονείς κάθε χρόνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού
Εργαζόμενοι γονείς: Έρχεται για πρώτη φορά η γονική άδεια – Ποια μέρα θα δίνεται