Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μητσοτάκης: Σοκαρίστηκα με τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη – Φταίνε και οι ΠΑΕ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τέλος η είσοδος σε θύρες οργανωμένων χωρίς εισιτήριο διαρκείας

Αλλαγές στο υφιστάμενο πλαίσιο προκειμένου να μπει τέλος στην οπαδική βία αλλά και την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για όλους από το 2023, προανήγγειλε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά σε συνέντευξη που θα προβληθεί το Σάββατο το πρωί, αλλά αποσπάσματά της προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αποφασισμένος να βάλει τέλος στο φαινόμενο της οπαδικής βίας λέγοντας πως και οι ΠΑΕ έχουν ευθύνη.

Αναφερόμενος στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά «ανατρίχιασα, σοκαρίστηκα με το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη», συμπληρώνοντας πως εάν δεν λυθεί τώρα το πρόβλημα της οπαδικής βίας δεν θα λυθεί ποτέ.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα προανήγγειλε αυστηροποίηση των ποινών για όσους συλλαμβάνονται από την επόμενη εβδομάδα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, οι ποινές που επιβάλλονται θα είναι χωρίς αναστολή μιας και «είναι καλύτερα κάποιος να μπει μέσα για λίγο παρά να του έχει επιβληθεί ποινή και αυτός να κυκλοφορεί ελεύθερος». Συνεχίζοντας, ο πρωθυπουργός τόνισε πως ανάμεσα στις αλλαγές που θα γίνουν θα είναι και αυτή της εισόδου στις θύρες των οργανωμένων οπαδών στα γήπεδα μόνο με εισιτήριο διαρκείας.

«Έχουμε πιο αυστηρό πλαίσιο από το 2019, αλλά πάρα πολλές λέσχες φιλάθλων λειτουργούν ανεξέλεγκτα, αυτό θα αλλάξει» δεσμεύτηκε.

Αναφορικά με τυχόν αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν στο οπαδικό κίνημα από τις επερχόμενες αλλαγές ο πρωθυπουργός, είπε σκωπτικά «και εάν μερικοί χούλιγκαν είναι στα κάγκελα… ξίδι».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το ΣΚΑΙ για την συνέντευξη που θα προβληθεί αύριο στον Γιώργο Αυτιά.

https://www.youtube.com/watch?v=cqJ1pInaFbE&t=26s

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική διενεργήθηκε με επιτυχία επέμβαση σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε