Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα ομιλία - παρέμβαση από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε εκδήλωση την 1η Ιουνίου

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα πραγματοποιήσει μία από τις σπάνιες πλέον δημόσιες τοποθετήσεις του, σε εκδήλωση την 1η Ιουνίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το news247, ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει σε εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών, “Παναθηναϊκή” για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της.

Θέμα της ομιλίας είναι “Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών” και προφανώς ο πρώην πρωθυπουργός θα αναφερθεί σε όλες τις εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ενεργειακή κρίση.

Σημειωτέον ότι η ομιλία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 30 και 31 Μαϊου, όπου αναμένεται να συζητηθεί η λήψη κοινών μέτρων για την τιμή του φυσικού αερίου και την αντιμετώπιση των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης, χωρίς όμως μεγάλες προσδοκίες για γενναίες αποφάσεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Φουντώνουν σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο - Η πιθανή ημερομηνία

ΤΩΡΑ: Μεγάλη πορεία για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ερωτηματικά για τον θάνατο 43χρονου στο Παπανικολάου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο φέρεται να εκτυλίχθηκε στην πιλοτή οικοδομής όπου διέμεναν δύο αδέλφια, ηλικίας άνω των 80 ετών
Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Έκανε λόγο για «πάνδημο πολιτικό αίτημα για υπέρβαση του πολυκερματισμού» - Τι είπε για την αποχώρησή του από τον κομματικό σχηματισμό «Κόσμος»
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα