Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η «Μηδενική Ανοχή» πίσω από την επίθεση στο γραφείο της Φ. Πατριανάκου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.
Η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της ΝΔ Φεβρωνίας Πατριανάκου.

«Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 το βράδυ, τοποθετήσαμε ισχυρό εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό γραφείο της Φεβρωνίας Πατριανάκου στην οδό Ακαδημίας 41, στον έβδομο όροφο» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, η προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia. Σημειώνεται πως η ίδια οργάνωση έχει στο παρελθόν αναλάβει την ευθύνη για ανάλογες επιθέσεις στα πολιτικά γραφεία των Κώστα Σημίτη, Βάσως Παπανδρέου, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, Χρήστου Πρωτόπαππα και Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Επέστρεψε με ταξί στην φυλακή (ΦΩΤΟ)
Περίπου στις 6 το απόγευμα, κλιμάκιο της αστυνομίας έσπευσε στο σπίτι που διαμένει ο Γιωτόπουλος, προκειμένου να τον οδηγήσουν εκ νέου στη φυλακή
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Επέστρεψε με ταξί στην φυλακή (ΦΩΤΟ)