Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αχτσιόγλου: Το «power pass» εξελίσσεται σε «φουλ απάτη pass»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Αυτό το "pass" εξαπάτησης δεν περνά πουθενά»

«Σήμερα επιβεβαιώθηκε η απάτη του κ. Μητσοτάκη με το "power pass" και τα δήθεν 600 ευρώ επιδότησης για το ρεύμα», υπογραμμίζει σε δήλωσή της η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.

Όπως αναφέρει:

«1. Εντελώς εκτός οποιασδήποτε επιδότησης μένουν 1,7 εκατ. νοικοκυριά ή το 40% όσων ισχυριζόταν η κυβέρνηση ότι θα στηρίξει.

2. Στα 2,5 εκατ. δικαιούχους που τελικά λαμβάνουν επιδότηση (εκ των 4,2 εκατ. που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση ότι θα υποστήριζε), μοιράζονται 260 εκατ. για 6 μήνες. Πρόκειται για μεσοσταθμική επιδότηση των 17 ευρώ/μήνα.

Και όλα αυτά την ώρα που οι πολίτες έχουν πληρώσει ήδη λογαριασμούς ρεύματος 4 και 5 φορές πάνω», σημειώνει και σχολιάζει πως «με λίγα λόγια, αφού έχει συντελεστεί μία αφαίμαξη χιλιάδων ευρώ σε κάθε νοικοκυριό εδώ και πολλούς μήνες, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τώρα ως τιμητής επιστρέφοντας λίγα ευρώ σε ένα μέρος των πολιτών».

«Βέβαια, από την αισχροκέρδεια ούτε που του περνάει από το μυαλό να κόψει κανένα ευρώ», προσθέτει. «Είναι προφανές ότι μετά το "fuel pass", το "power pass" εξελίσσεται σε "φουλ απάτη pass" του κ. Μητσοτάκη. Ας γνωρίζει όμως ότι αυτό το "pass" εξαπάτησης δεν περνά πουθενά», τονίζει και καταλήγει:

«ΥΓ: Όσο για τα 20 εκατ. που το Υπουργείο Οικονομικών διαμηνύει πανηγυρικώς ότι θα διαμοιράσει στο μέλλον στους πολίτες, να μην παραλείψουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη γενναιοδωρία τους».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»