Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η ΠτΔ συμμετείχε στον πλου του υποβρυχίου Παπανικολής από τη Σαλαμίνα

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Πολεμικού Ναυτικού για τον Άγιο Νικόλαο και την επέτειο των νικηφόρων ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμμετείχε στον πλου του υποβρυχίου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας προς στον Πειραιά, ο οποίος έχει προγραμματισθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Πολεμικού Ναυτικού για τον Άγιο Νικόλαο και την επέτειο των νικηφόρων ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν, αρχικά στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας ο αρχηγός του Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης και στη συνέχεια στο υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ ο διοικητής Διοίκησης Υποβρυχίων Πλοίαρχος Ιωάννης Στρατογιάννης και ο κυβερνήτης πλωτάρχης Σάββας Μακρής.

sakellaropoulou0ypobrixio.jpg
papanikolis.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Black out στην Ιβηρική: «Πριν γίνει, λογαριασμοί μιλούσαν για κυβερνοεπιθέσεις»
«Αυτοί οι λογαριασμοί ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη» είπε ο σύμβουλος ασφαλείας πληροφοριακών συστημάτων Θεοφάνης Κασίμης
Black out στην Ιβηρική: «Πριν γίνει, λογαριασμοί μιλούσαν για κυβερνοεπιθέσεις»