Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Είμαι απογοητευμένος που η Εύα Καϊλή ενεπλάκη σε κάτι τόσο βρώμικο, λέει φίλος της

Τι αναφέρει πρώην συνεργάτης της

Ένας άνθρωπος που μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν από τους πιο στενούς συνεργάτες της Εύας Καϊλή. Πλέον δεν είναι αλλά παραμένει, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, φίλος της. Και δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο διαφοράς, το επονομαζόμενο και Κατάρ-gate.

Ο Δημήτρης Ψαράκης, δεν έκρυψε σε ανάρτησή του στο Facebook, την απορία του για το πως μπόρεσε η Εύα Καϊλή, που δεν είχε ποτέ ενδιαφέρον ούτε για το Κατάρ, ούτε για το ποδόσφαιρο ούτε για το Μουντιάλ, να εμπλακεί σε ένα τέτοιο σκάνδαλο διαφθοράς.

«Η εμπλοκή της λοιπόν μου φάνηκε τόσο ξένη όσο και αυτά που άκουγα για την υπόθεση. Το σοκ λοιπόν που υπέστην είναι απερίγραπτο», έγραψε και δεν έκρυψε ούτε την απογοήτευσή του που η Εύα Καϊλή «επέτρεψε στον εαυτό της να εμπλακεί σε κάτι τόσο σάπιο και βρώμικο, όπως αυτό που βγαίνει στη δημοσιότητα».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ψαράκη

Όπως όλοι μας, έμεινα και εγώ άναυδος από τα νέα της Παρασκευής και μετά, καθώς ούτε το Κατάρ, ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε το Μουντιάλ ήταν θέμα που αφορούσε ποτέ την Εύα. Η εμπλοκή της λοιπόν μου φάνηκε τόσο ξένη όσο και αυτά που άκουγα για την υπόθεση. Το σοκ λοιπόν που υπέστην είναι απερίγραπτο.

Το ότι δουλέψαμε μαζί επί σχεδόν εφτά χρόνια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το ξέρουν όλοι σε όλο τον κόσμο (κυριολεκτικά). Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε η Εύα να δουλέψω στο πιο προωθημένο τομέα των Χρηματοοικονομικών και της Καινοτομίας, στο τομέα Στρατηγικών Επενδύσεων και στη Νομισματική πολιτική. Οι Φάκελοι μας έκαναν σημαντική δουλειά για την Ελλάδα (ειδικά στο EFSI, το InvestEU, και τα χρόνια του ερυθροφασισμού του ΣΥΡΙΖΑ), και ανέδειξαν την Ευρώπη στη πρωτοπορία των νέων τεχνολογιών. Αυτό είναι κάτι που το παραδέχονται όλοι, Ευρωπαίοι και μη, Έλληνες και ξένοι, φίλοι και εχθροί. Είμαι περήφανος για την δουλειά μας και το πολιτικό μας έργο. Άλλωστε, δεν θα εργαζόμουν ποτέ με κάποιον που δεν εκτιμώ ή με φέρνει μπροστά σε ηθικά διλήμματα.

Τώρα…

Το να κρυφτώ μέχρι να «κάτσει η σκόνη», δεν είναι γνώρισμα του χαρακτήρα μου.

Να αρχίσω να σβήνω φωτογραφίες, το θεωρώ τουλάχιστον αστείο.

Σταμάτησα να είμαι συνεργάτης της Εύας πριν σχεδόν δυο χρόνια, αλλά δεν πάψαμε ποτέ να είμαστε φίλοι.

Ούτε προδομένος νοιώθω, ούτε θυμωμένος αν και καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ όσους νιώθουν έτσι. Είμαι όμως απίστευτα απογοητευμένος που επέτρεψε στον εαυτό της να εμπλακεί σε κάτι τόσο σάπιο και βρώμικο, όπως αυτό που βγαίνει στη δημοσιότητα. Θλίβομαι επίσης βαθειά για το ανθρώπινο δράμα που γνωρίζω πως αυτή η ιστορία αφήνει πίσω της, καθώς δεν είναι μόνο οι φταίχτες (οι ενήλικες θα πληρώσουν όπως πρέπει), είναι και αυτοί που πληρώνουν χωρίς να φταίνε.

Ξανά, λυπάμαι βαθύτατα για την θλιβερή θέση που τώρα βρίσκονται φίλοι, οικογένειες, συνεργάτες, πολιτικοί υποστηρικτές, οι φίλοι από το ΠΑΣΟΚ.

Αυτή η φωτογραφία είναι από πιο ευτυχισμένες μέρες που δεν γυρνάνε πίσω, όσο και να θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά είναι ένας κακός εφιάλτης που θα φύγει το ξημέρωμα». 

Η Εύα Καϊλή, ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι και άλλα δυο άτομα έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση διαφθοράς υπέρ του Κατάρ. 

 

Πηγή newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Οι «παλιοί» κινδυνεύουν με λουκέτα σε καφέ – μπαρ, εστιατόρια
Τα τεράστια λάθη με τις κλίμακες που προτείνει θα φέρουν λουκέτα, τονίζει ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών και Καφέ Μπαρ Νομού...
Θεσσαλονίκη: Οι «παλιοί» κινδυνεύουν με λουκέτα σε καφέ – μπαρ, εστιατόρια
Όλοι οι άνθρωποι του Αγγελούδη: Οι 14 + 11 και τα πρόσωπα «κλειδιά» του νέου δημάρχου
Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα κληθούν να αναλάβουν τις αντιδημαρχίες στο δήμο Θεσσαλονίκης υπό τον Στέλιο Αγγελούδη
Όλοι οι άνθρωποι του Αγγελούδη: Οι 14 + 11 και τα πρόσωπα «κλειδιά» του νέου δημάρχου