Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πολιτική

Δημητρακόπουλος: Η Καϊλή θα προσφύγει κατά Πολωνού ευρωβουλευτή για δυσφήμιση

Δημητρακόπουλος: Η Καϊλή θα προσφύγει κατά Πολωνού ευρωβουλευτή για δυσφήμιση
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο ευρωβουλευτής «δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα», αναφέρει ο κ. Δημητρακόπουλος

Η προφυλακισμένη για την εμπλοκή της στο Qatargate  Εύα Καϊλή θα προσφύγει κατά του Πολωνού ευρωβουλευτή Βόλσκι για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημοσιά δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα» δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, κάνοντας λόγο για νέα «βόμβα» ψεύδους» που «συνταράσσει» το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

«Η κ Ευα Καϊλή Θα προσφύγει ενώπιον  της Δικαιοσύνης  κατά του ανωτέρω» αναφέρει η ανακοίνωση του Μ. Δημητρακόπουλου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία, που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καλή στον Παναμά, νέα «βόμβα» ψεύδους « συνταράσσει» το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημοσιά δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα». 

Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Ευας Καϊλή. 

Η κ Ευα Καϊλή Θα προσφύγει ενώπιον  της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω». 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Πολιτική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από τα σημερινά ρωσικά πλήγματα

Κεραμέως: Διχαστική, παραπλανητική, άκρως πολωτική η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ